OTP Fáy András Alapítvány fotópályázat

Nyerj csapatoddal egy 6 napos nyaralást Balatonszemesre az OTP Fáy András Alapítvány és a B33 közös játékán!

Az OTP Fáy András Alapítvány jóvoltából a B33 DIÁKOLIMPIA Megyei Selejtezőin részt vett “B” korcsoportosok számára hirdetjük meg játékunkat, melyben élménydús balatoni hetet nyerhet 1-1 szerencsés lány és fiú csapat!

Amennyiben indultatok Megyei Selejtezőn és a csapatotokból mindenki 1997. július 12-e után született, jelentkezhettek a kétfordulós játékunkra, melynek végén 1 fiú és 1 lány csapat elnyerheti a 6 napos táborozást teljes ellátással a balatonszemesi Fáy Gazdasági Táborban.
Ez magában foglalja  a szállást, a napi négyszeres étkezést, a programokon való részvételt, stb.

A programban szerepel játékos hangulatú tréning, hajókázás, sportversenyek, fürdőzés és még sok minden más.

A tábor időpontja: 2015. július 7-12.

Töltsetek fel egy fényképet a csapatotokról, melyen a csapat minden tagja látható. A fényképpel kapcsolatban az egyetlen kikötésünk, hogy valamilyen (bármilyen) módon kapcsolódjon a kosárlabdázáshoz (aminek egyértelműen látszódnia is kell a képen).

A képek feltöltésekor töltsétek ki az adatlapot.

A képek beküldésének határideje: 2015. április 30.

Miután a képeket beküldtétek, jelöltjétek meg magatokat (taggeljetek) a rajtuk és kérjétek meg ismerőseiteket, barátaitokat, hogy szavazzanak a csapatképekre.
A legtöbb szavazatot gyűjtött fiú, illetve lánycsapat utazhat majd Balatonszemesre!

Szavazás lezárása: 2015. május 20. 23:59

Jó játékot kívánunk Mindenkinek!

next
prev

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/b33/public_html/wp-content/plugins/logo-slider/ls_logoslider.php on line 488