Magyar felnőtt válogatott sikerek a bukaresti 3×3 tornán

Magyar felnőtt válogatott sikerek a bukaresti 3×3 tornán

A 3×3 felnőtt válogatott csapatok fontos tornán vettek részt e hét végén Bukarestben. A szombati selejtezőkön a magyar női és férfi válogatottaknak (a férfiaknál 50 csapat) egyaránt sikerült a második helyet megszerezni.
Ez azt jelentette, hogy vasárnap már a döntőben küzdhettek.

Sport Arena Challenger

A férfi tornán a győzelem tétje figyelemre méltó: a torna győztes csapata (a B33 TOUR sorozathoz hasonlóan) jogosult lesz a 3×3 World Tour Master sorozat lausanne-i állomásán való részvételre. Vasárnap a férfiak a korábbi 3 selejtező torna győzteseiből álló 12 csapatos döntőben még sikerrel vették a csoportküzdelmeket, de a negyeddöntőben egy hosszabbításos mérkőzésen 18:16 kikaptak és így kiestek a további küzdelmekből.

A női válogatott vasárnap a döntőig jutott, de nem sikerült az i-re feltenni a pontot. Román ellenfele az 5-5-ös válogatott Margiean vezérletével 21:13-ra megnyerte a döntőt. A bukaresti játékok mindkét csapatunk számára kiváló felkészülési lehetőséget jelentenek a jövő évi komoly megmérettetésekre. Nem mellesleg a jó szereplés pontszerzést is jelent a ranglistán.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print
Share on email
Email
X