General Vasilije Mitu csapata nyerte a Decaehlon B33 Tour döntőjét

2017. július 2-án Budapesten lehetett szurkolni a legjobb csapatoknak a Decathlon B33 Tour utolsó, mindent eldöntő állomásán.

A Decathlon B33 Tour Döntőt megelőzően három selejtező került megrendezésre, ahonnan összesen 12 csapat került a döntőbe, hogy a győztes az 1.000 eurós fődíj mellett kvalifikálja magát a World Tour Masters-re Prágába.

Nemzetközi viszonylatban is nagyon erős ELITE kategória mezőnyében két magyar válogatott csapat mellett szerb, horvát, cseh bosnyák csapatok szerepeltek.
Az eseményen a döntő mérkőzést játszó cseh Streetsportline.eu és a horvát General Vasilije Mitu csapata magabiztosan haladt a nagy megmérettetés felé, nem kímélve ellenfeleiket. Az izgalmas, feszült döntő mérkőzést végül a General Vasilije Mitu nyerte 22:20-ra, így ők vihették haza az 1000 eurós fődíjat és utazhatnak a FIBA 3×3 World Tour Masters Prága állomására.

Eredmények:
I. GENERAL VASILIJE M
II. STREETSPORTLINE.EU
III. ORION Menjancnice
III. Džakovi 3×3

Az ELITE kategórián kívül a nők is színvonalas tornát játszottak a QUEEN kategóriában, ahol szintén két magyar válogatott mellett másik 4 ország válogatja képviseltette magát. Az amszterdami EB-re készülés jegyében a csapatok izgalmas és színvonalas mérkőzéseket játszottak. Végül a döntőben a torna két legjobb csapata a magyar válogatott Womenhun1 és a szerb válogatott játszhatott. Most Serbia 1 csapata örülhetett, de reméljük, hogy az EB-n a magyar lányok örülhetnek!

Eredmények:
I. Serbia
II. Womenhun2
III. Slovak National Team
III. Team Poland

Az idei Decathlon B33 Tour sorozat nagyon sok izgalmas, világszínvonalú játékost vonzott hazánkba az eseményein, mely a legsikeresebb szezonját zárta!

A részletes eredmények ITT tekinthetők meg.

A B33 Tourral kapcsolatos információkat az alábbi linkeken találjátok:

CIKKEK »  DOKUMENTUMOK »

KÉPEK »  VIDEÓK »  KÖZVETÍTÉSEK » 
next
prev