EURÓPA BAJNOK A 3X3 U18 NŐI VÁLOGATOTT!

EURÓPA BAJNOK A 3X3 U18 NŐI VÁLOGATOTT!

A Minszkben rendezett 3×3 U18 Európa Bajnokságon aranyérmet nyert a magyar női válogatott, miután a döntőben, hosszabbítás után 16:15-re legyőzte a hazai válogatottat.

Az AHO NINA DANIELLA, JANKÓ FLÓRA, KÁNYÁSI VERONIKA, TÓTH TÍMEA összetételű válogatott FÖLDI ATTILA vezetésével pénteken a csoport küzdelmekkel kezdte meg szereplését.
A nyitó mérkőzést még a csapat elvesztette a belorusz lányok ellen 15:7-re, de utána a további mérkőzéseken győzve ( Románia 21-8, Észt 14-8) második helyen jutott a legjobb nyolc közé.
Az egyenes kiesésben először a spanyolokon lépett túl a csapat 18:11-es győzelemmel, majd az elődöntőben Franciaország következett. A lányok visszavágtak a júniusi VB elődöntőjében elszenvedett vereségért és magabiztos 14:9-el kerültek a döntőbe. Az egyeneskieséses mérkőzéseken mutatott játék és csapategység már a legszebb eredményt vetítette előre.
A döntő keretbe foglalta a VB női mérkőzéseit.
A nyitómérkőzés ismétlődött meg, de egy végtelenül izgalmas mérkőzésen a hosszabbításban Aho Nina 2 pontos találatával most a magyar csapat nyert.

Európa bajnoka Magyarország!

A B33 Tourral kapcsolatos további információkat az alábbi linkeken találjátok:

CIKKEK, INFORMÁCIÓK » LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK »
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on skype
Skype
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on print
Print
Share on email
Email
X