Elstartolt a B33 Tour, megvannak a Tallinnba utazó diákolimpikonok is!

Pécsett nyitottuk meg a B33 Tour szezont!

Eseménydús hétvége áll mögöttünk, szombaton nem csak a B33 Diákolimpia “B” korcsoportos döntőjét zártuk le erre az évre, de egyben megnyitottuk a DECATHLON B33 TOUR sorozatot, mely összesen 4 állomásból áll idén!

A Diákolimpia győztes fiú és lány csapata vehet részt Tallinnban a középiskolás világjátékokon, melynek minden költségét a MKOSZ állja.

Kemény küzdelem folyt a helyezésekért, csak többszörös hosszabbítás után dőlt el, ki lesz végül a győztes. Gratulálunk nekik, és minden más csapatnak is a szép eredményekhez!

Részletes pontszámok, helyezések alább.
Győztesek:

LÁNYOK FIÚK
I. Grundlakók Érd I. Munkácsy1 Kaposvár
II. Béluskák Szekszárd II. JAG Budapest
III. BLG Nagykanizsa III. TÁG Debrecen
III. TÁG Debrecen III. Splash Zalaegerszeg

Diákolimpia - Eredményhirdetés

Diákolimpia – Eredményhirdetés

A diákok eredményei mellett ne feledkezzünk meg az ELIT kategória felnőtt férfi pénzdíjas torna selejtezőjéről, és a QUEEN kategória női tornáról sem!
Mindkét kategóriában a 3×3 Európa Bajnokságra készülő magyar válogatott keret tagjai is pályára léptek, 11 másik csapat mellett, köztük az elithez tartozó szerb, horvát, szlovén válogatott. A tét a B33 TOUR döntőjébe jutás volt, sajnos a magyar válogatottaknak ez most nem sikerült, de Szegeden vagy Nyíregyházán a B33 TOUR további állomásain még biztosíthatják helyüket.

Szurkolunk nekik!

Letölthető eredmények

A B33 Tourral kapcsolatos információkat az alábbi linkeken találjátok:

CIKKEK »  DOKUMENTUMOK »

KÉPEK »  VIDEÓK »  KÖZVETÍTÉSEK » 
A Diákolimpiával kapcsolatos információkat az alábbi linkeken találjátok:

CIKKEK »  DOKUMENTUMOK »

KÉPEK »  VIDEÓK »  KÖZVETÍTÉSEK » 
next
prev

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/b33/public_html/wp-content/plugins/logo-slider/ls_logoslider.php on line 488